Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Προβλήματα στο σχολείο μας

Το σχολείο μας είναι καινούριο, είναι πολύ ωραίο, αλλά έχει και μερικά  προβλήματα.
Πρώτα πρώτα δεν έχει καλή ηχομόνωση. Είναι σε κεντρικό σημείο δίπλα σε δρόμο με μεγάλη κυκλοφορία και οι ήχοι  των αυτοκινήτων φτάνουν  και  μέσα στη τάξη μας. Έτσι ο παραμικρός θόρυβος από τα παιδιά ενοχλεί πολύ  και το μάθημα δε γίνεται ευχάριστα. Επιπλέον δεν ακούμε το κουδούνι του σχολείου και αργούμε να βγούμε από τις τάξεις. Το διάλειμμά μας έτσι γίνεται μικρότερο.
Για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα, αναγκαζόμαστε να κλείνουμε  τα παράθυρα πράγμα που είναι ανθυγιεινό κυρίως τις μέρες, που έχει ζέστη.
Επίσης η αυλή είναι πολύ μικρή και δεν έχουμε χώρο να παίξουμε άνετα. Είναι στρωμένη με πέτρες και δεν έχει καθόλου χώμα και χορτάρι. Αυτό είναι επικίνδυνο πολύ για μας, γιατί αν πέσουμε  μπορεί να χτυπήσουμε σοβαρά.
Η πίσω αυλή είναι επίσης πολύ επικίνδυνη, επειδή  είναι στενή και έχει πολλές σκάλες και κάγκελα από τα οποία τα παιδιά κρέμονται συνέχεια. Αλλά ούτε και να τρέξουμε άνετα μπορούμε γιατί νιώθουμε ανασφάλεια. Μάλιστα η πίσω αυλή είναι το μόνο μέρος που υπάρχει σκιά και μαζευόμαστε όλα τα παιδιά εκεί. Αυτό δυσκολεύει την κατάσταση ακόμα περισσότερο.
Ο συναγερμός της  φωτιάς έχει κάποιο πρόβλημα και χτυπάει συνέχεια. Αυτό μας κάνει να  φοβόμαστε και να νιώθουμε περίεργα, γιατί δεν είμαστε σίγουροι για το τι συμβαίνει.
Τέλος η αίθουσα εκδηλώσεων είναι μακρόστενη και πολλοί κάθονται μακριά από τη σκηνή. Δεν ακούν ούτε βλέπουν καλά. Γενικά η αίθουσα δεν έχει καλή ακουστική και όπως μας είπαν φτιάχτηκε για να λειτουργεί σαν γυμναστήριο.

Βασιλική Αργυρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου